ПУХОВІ ПОДУШКИ

ПУХОВІ ПОДУШКИ. Компания "МірСон" виготовляє 30%, 70%, 90%, подушки пухові, напівпухові і пір'яні; ковдри пухові, напівпухові і пір'яні; перини.
Для наповнення продукції використовується лишекачине і гусяче перо.

Ми виготовляем
ПУХОВІ ПОДУШКИ всіх стандартів. Для їх наповнення застосовується трьох-п'яти сантиметрове перо, пухо –пір'яний склад  і чистий пух, що дає можливість  циркулювання повітря і теплообміну в години нічного відпочинку. Напірник продукту з 100% бавовни. Виходячи з медичних  досліджень, лікарі рекомендують людям зі зниженим тиском відпочивати на ПУХОВИХ ПОДУШКАХ (забезпечують невисока місцезнаходження голови і надходження крові в період сну), на той момент як людям з підвищеним тиском рекомендовано дрімати на пір'яних ПОДУШКАХ, вони гарантують високе розташування голови під час сну.

Екологічно чиста, сертифікована продукція компанії МірСон з гусячого пуху. Наші пухо-перові продукти вважаються екологічно чистої  продукцією. В процесі виробництва використовується передова техніка, що дозволяє нам створювати якісну продукцію з пуху і пера. Наші подушки і ковдри містять лише лудше сировинні матеріали, які пройшли тчательной обробку. Виготовлення сировини виконується за новими технологіями озонування і іонізації пухо-перової суміші, які зберігають навколишнє середовище і дозволяють отримати якісну сировину.


Пухові подушки. Що необхідно враховувати при покупці пухові подушки?

   

   Пуховые подушки ТМ "MirSon" - це неперевершена якість за розумну ціну. При виборі пухових подушекособливу увагу необхідно приділяти наповнювача пухової подушки. Так, наповнювач для пухових подушокпідрозділяється на так звані категорії: "Екстра" - добірний пух прижиттєвої Ощипко птиці, пух пружний, великий, термін експлуатації даного наповнювача для пухових подушок в кілька разів перевищує термін експлуатації пухової подушки  з менш якісним наповнювачем "першої" і "другої" категорій. Пух "Екстра" проходить додаткові аквачистки, обробляється антиалергенними засобами. Ви запитаєте, а як же перевірити категорію пуху в домашніх умовах ?! Дуже просто, візьміть пухову подушку того виробника у якого Ви хочете придбати, підійдіть до ламп денного освітлення (звичайні люмінесцентні лампи) і гарненько хлопніть по пуховій подушкі; якщо бачите пил - це пухова подушка з менш якісного наповнювача, "перша"в рідких випадках "друга" категорія. Дана пил може бути алергеном. Тому, при виборі пухової подушки не полінуйтеся перевірити що Ви купуєте, адже в більшості випадків виробники не вказують категорію пуху на ярлику. Пухові подушки ТМ "MirSon" мають на ярлику необхідну інформацію про категорію пуху подушки, а як перевірити якість пуховї подушки Ви вже знаєте. Звичайно, якісний наповнювач це 90% успіху в придбанні пухової подушки. Тканина, в яку "запечатують" наповнювач для пухової подушки просто зобов'язана бути зі 100% бавовни! І найголовніше пам'ятати те, що радість про придбання дешевої неякісної речі триває набагато менше, ніж розчарування від її покупці. 

Пухові подушки. Головна особливість пухової  подушки "Екстра-класа" 
 Категорія "Екстра"  присвоюється пуху, який має високі показники за такими критеріями:  
  • М'якість пуху                           
  • Пружність пуху                           
  • Співвідношення масової частки пуху і пера         
  • Ступінь і час відновлення пуху після стиснення
  • Чистоти пуха                                         
   Для поліпшення якісних показників пухової продукції"Екстра" класу виробник використовує оптимальну пухову суміш, яка складається з 1/2 елітного білого пуху гусака, який за своїми характеристиками (пружність, м'якість, легкість) не має рівних, і 1/2 добірний пух"Екстра" класса сірого гуся.
   Дана продукція унікальна. Тільки у нас Ви зможете купити цю пухову подушку з таким високоякісним наповнювачем і за розумною ціною. 

Пуховые одеяла подушки
  Гарантія на даний виріб від виробника 7 років.

Наша лабораторія дозволяє нам відбирати для пухових виробів найкраща сировина з високими показниками якості. Перш ніж отримати статус "Екстра" пух проходить чотири види лабораторного тестування, п'ять етапів виробничої очищення і три пункти контролю якості та відповідності продукту еталону.
Пухова подушка "Екстра" -це найкраща пухова подушка, яку можна було б створити з високоякісного природного матеріалу "Пух гусячий".  Для Вас ми створили і продовжуємо створювати Преміум подушки  за найдоступнішими цінами  в Україні. Якість продукції  
"Екстра"  перевершить всі Ваші очікування.
 
 
 
  

 

 
1. Пухова подушка з наповнювачем: 10%пух -90%перо, пухові подушки з даними наповнювачем забезпечити Вам помірно високе положення голови під час сну, ідеально підходять для людей, які не люблять м'які пухові подушки, а віддають перевагу більш жорстким. АЛЕ !!! Шановні покупці, будемо відверті з Вами: в подушці дуже прощупується перо, подушка "эконом" класу. Найчастіше перевагу таким подушкам віддають чоловіки. Подушка не підійде дітям, а також людям, які люблять помірно м'які подушки і не переносять, коли прощупується перо крізь тик. Тік німецький, пухонепроникний, перо "вилазити" не буде, але відчуватися воно буде.
 
2. Пухова подушка з наповнювачем: 30%пух -70%перо, пухова подушка за помірною ціною, перо  відчувається. Подушка прекрасно підійде людям, які не женуться за престижем елітних, більш дорогих подушок. Подушка помірно м'яка і пружна, мінус в тому, що прощупується злегка дрібне пір'їнка.
 
3. Пухова подушка з наповнювачем: 70%пух -30%перо,  подушка дуже високої якості, максимально наближена за своїми характеристиками до подушкам зі 100% пухом, пір'їнка практично не прощупується, в міру м'яка і пружна, чудово відновлює свою форму після стискання. Підійде людям, які люблять м'які і пружні подушки, при цьому які зберігають свою первинну форму не перетворюючись на"тряпочку с пухом".   Підходить без винятку для всіх людей так як поєднує в собі кращі якості м'якості і пружності.  
 
4.Пухова подушка з наповнювачем: 90%пух -10%перо (100% пух), подушка  для цінителів комфортного сну. Подушка надзвичайно легка, пухнаста, м'яка, але при цьому і пружна. Подушки з даними наповнювачем виробляються в трьох категоріях згідно ДСТУ ГОСТ 30332:2007 класифікації пуху за категоріями. "Екстра" категорія відрізняється від 1-ої категорії коефіцієнтом пружності і так званої "чистоти" пуха. "Екстра" категорії пух проходить не 5-ть етапів чистки як 1-ша категорія, а ще 3-ри додаткових чистки, в яку входить і дорога аквачистка пуху.

Пухові подушки, классификація:
 
"Екстра" - добірний пух прижиттєвої Ощипко птиці гусака. З 100 кг. пуху можна отримати лише 5-8 кг. "Екстра" - найякісніший і, відповідно, дорогий пух.  Пух зібраний в певний період часу, коли якість пуху відповідає максимальним споживчим властивостям (згідно ГОСТ 30332-95)
" І – категорії" –  якісний пух гусака. Показники по м'якості і пружності пуху знаходяться в межах норми але значно нижче за своїми властивостями ніж у "Екстра класа"
" ІІ – категории" – дана категорія знята з нашого виробництва через низькі показників  якості сировини. Пух   може злежуватися, низький показник еластичності і пружності.
Класифікація згідно ГОСТ 30332-95

 

Як підібрати подушку?
1. 10%пух -90%перо, подушки з даними наповнювачем забезпечити Вам помірно високе положення голови під час сну, ідеально підходять для людей, які не люблять м'які подушки, а віддають перевагу більш жорстким. Найчастіше перевагу таким подушкам віддають чоловіки. Виходячи з медичних досліджень, лікарі рекомендують людям з підвищеним тиском відпочивати саме на подушках з таким видом наповнювача.
2. 30%пух -70%перо, золота середина.Приблизно 75% людей замовляють саме подушки з даними наповнювачем. Такі подушки помірно м'які, дозволяють людині за ніч повністю розслабити всі м'язи шиї, ідеально відпочити. З цієї подушкою Ви знайдете дійсно здоровий і повноцінний сон. 
3. 90%пух -10%перо (100% пух) VIP-подушка  для VIP-людей .

При виробництві продукції компанія використовує виключно сировину найвищої якості, яке відповідає санітарно-гігієнічним  нормам.  Пух-перо проходить п'ять етапів чистки (отборка, мийка, знежирення, сушіння, дезінфекція). На всіх етапах виробництва працює система контролю якості.