Товсту або тоненьку? Яку вибрати !?

Як правильно вибрати ковдру

девушка, брюнетка, сон, подушки, одеяло, лямочка1. Товсту або тоненьку?  Товщину ковдри необхідно підбирати виходячи з середньої температури у вашій кімнаті. Але не поспішайте купувати товсту ковдру якщо у вашій квартири справжня Арктика. Товщина ковдри не завжди говорить про її теплоту. Найчастіше тоненькі і легкі ковдри можуть виявитися в рази тепліше, ніж товсті і важкі, наприклад, ватна ковдра.  А вся справа в наповнювачі і в матеріалах, з яких пошито виріб.  Є таке поняття як теплопровідність матеріалу. І чим теплоізоляційні властивості матеріалу, з якого пошито ковдру кращі, тим тепліше вам буде під час сну. Так само дуже важливо вирішити для себе якій температурі ви віддаєте перевагу, чи любите ви щоб було в ліжку дуже тепло або віддаєте перевагу прохолоді. Неправильно підібрана ковдра створить лише дискомфорт, а правильна – комфорт и здоровый сон.

 

2. Літній, демісезонне або зимовий. У наш час різновидів ковдр просто вражає. Вони діляться не тільки за наповнювачами і матеріалами верхньої тканини, але і по сезонах. І у кожного з нас виникає питання:«… а яке ж ковдру купити? А може для кожного сезону окремо необхідно купувати?» Все набагато простіше і витрачати величезні гроші на покупку ковдри для кожного сезону немає потреби. Варто все лише зафіксувати температуру у вашій кімнаті. І так, якщо температура в кімнаті від 17 до 20 градусів, тоді вам підійде зимова ковдра. Зимові ковдри краще купувати з натуральними наповнювачами такими як пух і шерсть. кращим вважається пухова ковдра. Саме пухова ковдра найтепліша і пухнаста, володіє найвищими теплоізоляційними властивостями. При температурі 21-23 градусів прекрасно підійде демісезонна ковдра. Для демісезонних ковдр краще вибирати наповнювач синтетичний (EcoSilk, Thinsulate) або натуральний – пух. Демісезонна пухова ковдра дуже легка як хмарка і спати під нею одне задоволення. Плюсом синтетичних ковдр є простота в догляді (дозволено домашнє прання). І при температурі вище 24 градусів вам підійдуть літні ковдри. Кращими наповнювачами для таких виробів є пух і кукурудзяне волокно. Так само дуже рекомендуємо Вам звернути вашу увагу на якісні вовняні ковдри. Інтернет-магазин від нашої фабрики за посиланнямmirson.ua/ як раз займається реалізацією ковдр з овечої вовни під ТМ "MirSon". У цьому інтернет-магазині ви з легкістю зможете купити вовняну ковдру за дуже доступними цінами. Оптимальне співвідношення ціна / якість, неперевершений сервіс, консультація, оперативна доставка, гнучка система знижок - ось, що вас чекає в цьому інтернет-магазині.

3.Скупий платить двічі. Російське прислів'я на всі сто відсотків демонструє той факт, що якщо ви поскупитест купити ковдру кякісну, тоді в будь-якому випадку залишитеся в програші.  Якісні речі ніколи не коштували дешево, за все треба платити, тим більше якщо мова йде про якість. Якісна ковдра, при правильному догляді, може прослужити в рази довше ніж дешева, тим самим ви економите і час і гроші. Наприклад ви купили дорогі італійські туфлі відомого бренду і дуже на них схожі в три рази дешевше на ринку туфлі виробництва КНР. І ті й інші туфлі красиво виглядають, але після перших тижнів експлуатації ви побачите в чому різниця. Дешеві туфлі втратять свій вигляд вже після декількох днів, а дорогі італійські будуть вам служити довгі роки. Так і ковдри, зшиті з якісних зносостійких матеріалів вони можуть прослужити своєму господареві більше 10 років, що не можна сказати про дешеві вироби. Пам'ятайте, що радість від придбання дешевих речей триває набагато менше, ніж розчарування від їх експлуатації.