Пухові ковдри. Вся правда про пуховій ковдрі.

ПУХОВА КОВДРА. Для того щоб правильно підібрати пухову ковдру, мало знати його розмір і забарвлення. У сучасного текстилю є чимало потрібних і комфортних параметрів, які можуть влаштувати ваш відпочинок більш затишним

ПУХ І ПІР'Я

ПУХОВА КОВДРА має бути виготовлено з матеріалу, здатного зберігати тепло, вбирати вологу і при цьому залишатися сухим. Таким домаганням найкраще відповідають пухові, вовняні ковдри.
Чим щільніше тканина, в яку“упаковують”
пухову ковдру,тим краще. Найчастіше використовують  тик, сатин, бязь, лляні батист і полотно. На думку професіоналів, для зовнішньої сторони ковдри немає нічого набагато краще бавовни: він дозволяє тілу дихати.
Пухові ковдри легкі і гнучкі, а гріють краще за інших. Більшу  частину
пухових ковдр створюють з гусячого і качиного пуху. Якість пухової ковдри багато в чому залежить від методу простьобування. прошиті квадратом – надійніші, ніж візерунковими рядками.

Екологічно чиста, сертифікована продукція компанії МірСон з гусячого пуху. Наші пухо-перові продукти вважаються екологічно чистою  продукцією. В процесі виробництва використовується передова техніка, що дозволяє нам створювати якісну продукцію з пуху і пера. Наші подушки і ковдри містять лише найкращі сировинні матеріали, які пройшли ретельну обробку. Виготовлення сировини виконується за новими технологіями озонування і іонізації пухо-перової суміші, які зберігають навколишнє середовище і дозволяють отримати якісну сировину.

  Як підібрати ПУХОВУ КОВДРУ?

1. 70%пух -30%перо, - цей склад наповнювача, є золотою серединною. Середня якість за доступною ціною.  Дана пропорція пуху і дрібного пера забезпечує чудові теплові властивості ковдри. У холодні зимові ночі, Ви і Ваша сім'я оцінить цю ковдру по праву. Цей продукт є одним з найпопулярніших серед споживачів, що в свою чергу дозволило йому стати "Товаром року в Україні"
2. 90%пух -10%перо (100% пух), - це преміум склад для найвимогливіших споживачів. Якщо Ви цінитель найвищої якості і не любите йти на компроміс - це ковдру для Вас. Неймовірно пухнаста, легка, м'яка ковдра,  відповідає  Вашим вимогам і готово перевершити Ваші очікування.   

 Пухова ковдра,  класифікація наповнювача: 

"ЕКСТРА ПРЕМІУМ" - еталон якості. Найякісніший пух в світі. Зібраний виключно з грудної частини птиці, показник пружності FeelPower не менше 750 (згідно з європейськими стандартами якості).
"ЕКСТРА" - добірний пух прижиттєвої Ощипко птиці гусака. З 100 кг. пуху можна отримати лише 5-8 кг. "Екстра" - найякісніший і, відповідно, дорогий пух.  Пух зібраний в певний період часу, коли якість пуху відповідає максимальним споживчим властивостям (згідно ГОСТ 30332-95)
" І – категорії" –  якісний пух гусака / качки. Пух із середніми показниками пружності, чистоти пуху (властиві в невеликих кількостях пил і запах).
" ІІ – категорії" – пух гусака / качки, може злежуватися, низький показник еластичності і пружності.  
Класифікація згідно ГОСТ 30332-95

Пуховые одеяла подушки
  Гарантія на дані виріб від виробника 10 років.

 Чим Пухова ковдра касетна краще стьобаної?
По-перше: кожна касета пухової ковдри має однаковий обсяг і вага наповнювача, що дозволяє більш рівномірно розподілити  наповнювач по всій пуховій ковдрі (у стьобаній пуховоій ковдрінаповнювач по периметру ковдри  розташований менш рівномірно, що погіршує теплові властивості всієї пухової ковдри  в цілом).
По-друге: кожна касета прошита армованої ниткою, яка неймовірно міцна на розрив, що забезпечить довговічність Вашої пухової ковдри.
По-третє: касетна пухова ковдра не може «сбитися».

Правда касетна пухова ковдра дорожче стьобаної, але купивши саме касетну пухову ковдру Ви отримуєте гарантію того, що ковдра не зіб'ється, наповнювач не буде «гуляти» по периметру пухової ковдри,теплові властивості касетної пухової ковдри  більш збалансовані і, найголовніше, Ви заощадите свої нерви і зусилля купивши одного разу по-справжньому якісну річ, яка буде радувати Вас і Вашу родину не один рік     


Пухові ковдрилегкі і гнучкі і гріють краще вовняних. Більшу частину ковдр створюють з гусячого і качиного пуху. Якість пухової ковдри багато в чому залежить від методу простьобування. прошиті квадратом – надійніші, ніж візерунковими рядками.

 Наші пухо-перові продукти вважаються екологічно чистою продукцією. В процесі виробництва використовується передова техніка, що дозволяє нам створювати якісну продукцію з пуху і пера. Наші подушки і ковдри містять лише найкращі сировинні матеріали, які пройшли ретельну обробку. Виготовлення сировини виконується за новими технологіями озонування і іонізації пухо-перової суміші, які зберігають навколишнє середовище і дозволяють отримати якісну сировину.
Якісні пухові ковдри ТМ "MirSon" Ви завжди зможете купити в інтернет магазині http://www.mirson.ua/ Консультанти нададуть Вам всю необхідну інформацію про видах пухових ковдр, якість і ціну. З нами вигідно і зручно працювати.